top of page
PERUSTOIMENPITEET

Palveluihimme kuuluvat perustoimenpiteet kuten rokotukset, terveys- ja tiineystarkastukset (ultraääni ja röntgen) sekä erilaisten tulehdusten (iho, korva, silmä jne.) tutkimukset ja hoito.

Huolehdimme lemmikin eutanasiasta ja tarjoamme mahdollisuuden jättää lemmikki tuhkattavaksi. Teemme myös lemmikin eutanasian kotikäyntinä. Toimimme yhteistyössä Suomen eläintuhkauksen kanssa. 

SISÄTAUDIT

Tutkimme monipuolisesti pieneläinten sisätauteja. Käytössämme on röntgen, verinäyteanalysaattori sekä ultraäänilaitteisto, ja tarvittaessa lähetämme näytteitä myös ulkopuolisiin laboratorioihin diagnoosin saavuttamiseksi. 

HAMMASHOIDOT

Teemme perushammashoitoja kuten hammaskivenpoistoja ja maitohampaiden poistoja. Näiden lisäksi poistamme pysyviä ja maitohampaita kirurgisesti. Käytössämme on ultraäänipuhdistin ja hammasporayksikkö. Hammasröntgenin hankimme 06/2019.

 

Hampaan poistopäätös perustuu yleensä hampaan kunnon silmämääräiseen arvioon ja ientaskumittaukseen. Epäselvissä tapauksissa voimme nyt ottaa myös hammasröntgenkuvia. 

PEHMYTOSAKIRURGIA

Suoritamme kaikki yleisimmät pehmytkirurgiset toimenpiteet, kuten kastraatiot, sterilaatiot ja pattien poistot. Näiden lisäksi teemme myös vaativampia pehmytosakirurgisia leikkauksia kuten virtsakivien poistoja, suolileikkauksia, mahalaukun kiertymäleikkauksia, anaalirauhasten poistoleikkauksia ja perineaalityräleikkauksia. 

VIRALLISET TERVEYSTUTKIMUKSET

Teemme viralliset sydän- ja polvitarkastukset sekä viralliset röntgenkuvaukset (lonkka, kyynär ja selkä). Otamme myös näytteitä perinnöllisten sairauksien selvittämiseksi. 

bottom of page