top of page
VAD VI GÖR

Till vår service hör alla basåtgärder som vaccinationer, hälso- och dräktighetsundersökningar samt undersökningar och vård av olika infektioner (hud, öron, ögon m.m.).

Vi sköter också om djurets eutanasi och erbjuder möjlighet att lämna djuret till kremering via Suomen eläintuhkaus. Om kunden önskar kan vi också göra hembesök.

INREMEDICIN

Vi undersöker mångsidigt smådjurs inremedicinska sjukdomar. Till vårt förfogande har vi röntgen, ultraljudsapparat och blodanalysator. Vid behov skickar vi också prover till utomstående laboratorier för att ställa diagnos.

TANDVÅRD

Vi gör vanliga tandvårdsåtgärder som tandstensborttagning med ultraljudsapparat och borttagning av mjölktänder. Dessutom avlägsnar vi kirurgiskt permanenta tänder och mjölktänder. Till vårt förfogande har vi en tandborrsenhet av hög kvalitet. Vi har nu också tandröntgenapparatur.

MJUKDELSKIRURGI

Vi utför alla de vanligaste mjukdelskirurgiska åtgärderna som kastreringar, steriliseringar och knöloperationer. Dessutom gör vi också mer krävande mjukdelsingrepp som urinstensborttagningar, tarmoperationer och operationer i analområdet.

OFFICIELLA HÄLSOGRANSKNINGAR

Vi gör officiella hjärt- och knäledsundersökningar och tar officiella röntgenbilder av höfter, armbågsleder och rygg. Vi tar också prover för att utreda ärtliga sjukdomar.

bottom of page